Personlige halskæder

I løbet af den seneste håndfuld år har vi oplevet en stigende tendens til køb af personlige halskæder. Det er altså ikke bare halskæder med en hvilken som helst indgravering, men noget helt specielt og noget som ikke enhver vil komme på.

Selve det personlige ved en halskæde er i princippet individuelt fra person til person. En subjektiv holdning og følelse.

Her vil du blive introduceret for halskæder der er vidt forskellige når det kommer til det personlige ved dem

Halskæder med det simple

Nu skal vi også huske på, at bare fordi noget er simpelt, er det ikke uopfindsomt. Her er der tale om de gængse halskæder hvor der typisk er indgraveret et navn eller en dato.

Det i sig selv gør halskæderne personlige og for nogle er det simple også det elegante. Det er her hvor du kan få dig en halskæde med noget du kan forholde dig til, og noget der aldrig får dig i tvivl om hvorfor du har fået netop dette indgraveret på din halskæde.

Halskæder med fotoindgravering

Du har måske set lidt til de halskæder vi tilbyder her på shoppen og måske har du ikke. Uanset om du har været her før, vil vi naturligvis anbefale at tage et kig på vores fotoindgraverede halskæder. Det er altså halskæder hvor du ikke blot får et ord, navn, dato eller almindelige symboler, bogstaver og cifre tatoveret.

I stedet får du indgraveret et billede på din halskæde, hvor du kan vælge et billede der har en helt særlig betydning for dig eller den person der skal modtage halskæden.

Det er vigtigt, når du bestiller et af vores fototindgraverede halskæder, at du sørger for at billedet har en god komposition og harmoni i farver. Det må derfor gerne ikke være et billede med meget larm og fylde, men hvor dét der virkelig betyder noget er klart og tydeligt.

Halskæder – ”ude af boksen”

Nu kommer vi til de halskæder vi har set mere og mere af de seneste år. Det er halskæder der egner sig præcist til det samme som de simple indgraveringer – ja, faktisk er det de samme halskæder. Dog er forskellen det vores kunder har valgt at få indgraveret.

Til studenten her i år 2020 har vi både set en venindegave med en halskæde hvor der er indgraveret ”Tak, Google!”. Ligeledes har vi også set et herrearmbånd hvor der står ”Bo Badejern”. Om modtager af armbåndet hedder Bo, skal vi ikke kunne sige. Men sjovt og anderledes var det.

Derfor er det vigtigt at huske på at det kun er fantasien der sætter grænser. Du har derfor muligheden for at gøre en personlig halskæde utrolig personlig ved at få indgraveret noget internt.