Indgraverede smykker til de unge som gamle

I dag kan indgraverede smykker have mere end bare en funktion, som f.eks. at være en personlig genstand for et mindre, en person eller lignende. Smykker i dag, og særligt indgraverede smykker, bliver også flittigt brugt til både den yngste generation såvel som den ældste.

Dette skyldes at indgraverede smykker både er gode til at bringe et budskab, men også til at huske os på noget vigtigt. Selvom du dog ikke kan få et smykke som en notesblok hvor du selv kan skrive det du har brug for at huske, viske det ud og så skrive noget nyt, så er der stadig gode muligheder for at udnytte indgraverede smykker.

Den yngste generation

Her er der tale om de kære børn. Indgraverede smykker bruges også i dag til at huske noget vigtigt som børn muligvis let kan glemme. Det kan eksempelvis være sønnike der skal på sin første skoleudflugt i et andet land, eller bare en anden by i Danmark, uden telefon eller andet. Her kan barnet med fordel have en lille halskæde med enten sit personnummer eller dit telefonnummer.

Barnet har lettere ved at huske at barnet skal have et smykke på, end at huske på ti cifre. Eller, det har de fleste børn i hvert fald lettere ved.

Om det er en skoleudflugt, hvis I skal på ferie i udlandet eller barnet kommer andre steder hen end inden for vante rammer, så kan det være en god idé at udnytte indgraverede smykker på denne måde.

Den ældre generation

Vi som mennesker bliver i dag ældre og ældre. Det er ikke som i gamle dage hvor det var flot bare at blive 70 år. Det er selvfølgelig også flot i dag, men den gennemsnitlige levealder er bare blevet markant højere de seneste år, fordi vi i generationer er blevet bedre til at passe på os selv.

Men i takt med at vi bliver ældre og dør senere end tidligere, så er der også flere ældre der ikke er i stand til at kunne klare sig selv i situationer hvor der er behov for det. Det bliver altså hurtigt en skrøbelig folkegruppe som vi også skal passe på.

Derfor kan indgraverede smykker også let udnyttes hos ældre. Det kan som ved børn, også være deres personnummer. Det kan også være noget de skal huske at sige til deres hjemmehjælper som skiftes ud i ny og næ og derfor ikke kender de vante rutiner – eller noget helt tredje.

Indgraverede smykker er derfor en rigtig god måde at få de meste skrøbelige i vores samfund til at blive stærkere og mere selvstændige i situationer vi naturligvis ikke håber at der bliver behov for det. Kan du komme på en anden måde vi kan udnytte indgraverede smykker til noget godt og brugbart her i samfundet eller ved nogle bestemt mennesker?

Hvis du har nogle forslag, høre vi meget gerne fra dig.