Ny smykkeforhandler åbner dørene

Indledning

I 2016 fik to unge mænd idéen om at starte en webshop, som sælger smykker. Men det skulle ikke bare være smykker; nej i stedet for at det bare skulle være almindelige smykker, skal det være smykker der fortæller en historie.

Dette kan være en historie om dig, om en oplevelse, kærlighed – alt. Historien smykket fortæller kommer an på i hvilken anledning du har fået smykket samt hvad smykket repræsenterer.

Efter at vi fik styr på hvad vi ville tilbyde dig som kunde, begyndte vi at designe vores hjemmeside. Målet med hjemmesiden er naturligvis, at give dig den bedste og nemmeste oplevelse, når nu du gerne vil købe smykker online.

Hvem står bag Smykkelivet.dk?

De to personer, som ejer og driver Smykkelivet.dk er Andreas og Anders. De har begge haft en fortid som selvstændige før de begyndte at lave smykkelivet.dk – og begge med en fortid der kan betegnes som en succes. De er bosat i Silkeborg, hvor virksomheden også har hjemsted.

Andreas og Anders’ værdier stemmer meget overens. De vil begge gerne have det bedste for kunden, og det blev da derfor også hurtigt besluttet at kundeservicen hos smykkelivet.dk skulle være den bedste af alle smykkehandlerne der findes.

Det bedste for kunden er naturligvis også når kunden får mest ud af sine penge – og det gør kunden hos smykkelivet.dk. Selvom at vores priser er meget lave, er der ikke sparet på de kvalitetsrigtige materialer – snarere tværtimod. Vi har sørget for at alle vores produkter er nikkelfrie samt rare at have på.

Produkter hos Smykkelivet.dk

Hos Smykkelivet.dk har du mulighed for at finde mange forskellige produkter – produkter, som vi er stolte af at have i vores varesortiment. Som vi allerede har nævnt, har vi personligt valgt hvert produkt hos vores leverandør, og det har kun været produkter vi kan stå inde for.

Vi sælger som en af de få online smykkehandlere indgraveret smykker. Her har du mulighed for at personliggøre dine smykker efter eget ønske. Derudover sælger vi også øreringe, vedhænge og halskæder, som alle kan være med til at give dig det sidste personlige finish på dit look.

Vores sortiment består også af en række flotte og elegante ringe og ure. Vi har lidt herreure ved siden af vores dameure, så ønsker du at købe noget til kæresten kan dette også klare hos os!

Vores smykker og tilbehør fås i både guld og sølv. Når det kommer til sølv er de fleste af vores produkter sterlingsølv .925, mens vi har 8, 9, 12, 14, 16 og 18 karat guldsmykker.