Halskæder til mor i sølv

Er du på udkig efter den helt rigtige halskæde til mor som kan gives i gave? Så er du kommet til det helt rigtige sted, hvor her giver vi dig flere forskellige bud på hvilke halskæder du kan give din mor i gave.

Når du leder efter en halskæde er det vigtigt at du rammer den stil din mor har. Med smykker med indgravering har du muligheden for at gøre halskæden til mor 100% personlig. Her er der ikke tale om et smykke som bliver masseproduceret og solgt, nej – den liver stylet og lavet præcis som din mor vil have den. Køb halskæder til din mor her hos os.

Roseguld infinity navnehalskæde

Vores navnehalskæde i roseguld er en af de mest populære halskæder til mor som vi har på hylderne. Denne halskæde er nemlig stilren, hvor den fremhæver halsen som halskæder skal, men shiner ikke igennem resten af ens outfit. For at gøre navnehalskæden lidt mere eksotisk er der en velkendt streg fra starten af navnet til slutningen, hvilket er med til at give den sidste finish.

Hashtag-halskæde

Har du en mor der er ungdommelig? Så er hashtag-halskæden måske den sjove gave du kan give til hende. Hashtag-halskæden er opstået som en del af den store hashtagbølge som ramte Facebook tilbage i 2015 og som vi kender det fra Twitter. Halskæden er blevet produceret i Sterlingsølv.925. Grunden dens symbol er det oftest en god samtalestarter til fester og andre arrangementer, da alle lige skal spørge “Er det et hashtag?

Babyfødder i guld

Denne halskæde til din mor er en klassiker for familieelskeren. Her er der mulighed for at få mange babyfødder som vedhæng, og kan derfor få en for de børn som din mor har. Babyfødder er det velkendte symbol på at man har børn og med dette smykke får hun børnene helt tæt på. Smykket er guldbelagt hvilket med til at give et stilrigt look og kan fungere som det perfekte finish til ens outfit. Smykket er lidt mere fremhævende end de fleste af vores øvrige smykker, men det er også et smykke som der kan bæres med stolthed.

Livets træ i guld

Halskæder til mor kommer i mange former og dette Livets træ er blot en af de mange udgiver vi har til rådighed. Halskæden her er særlig populær til de mødre, som har børn der er lidt ældre og som giver gode muligheder. Der er en lang historie bag Livets træ, men måde du bestiller det på er meget simpelt: De ældste børn skal være yderst og så bevæger man sig ellers indad. Har din mor kun dig som barn / kun et barn kan der også bruges opstillingen: Far, mor og barn, hvor faderen er yderst.

Som du har mulighed for at læse, har vi mange variabler. De ovenstående er typisk dem som har stor popularitet da de kan bruges hele året rundt. De fire smykker er dog til fire forskellige personligheder. Inden du køber halskæden til din mor kan du kigge på hvilke halskæder hun har i dag og købe den der passer bedst ind i hendes smykkekollektion. Husk at kigge på materialet – for mange mødre er enten til sølv eller guld.