Dit smykke i 2020?

Moden ændrer sig hele tiden, men heldigvis er et smykke tidløs i denne forstand. I forhold til tøj, så kommer der nye kollektioner hvert år – flere gange endda. Her er et smykke i en helt anden boldgade. 

Et smykke er mode så længe du bærer det.

Atter, i modsætning til tøj, så kan du godt have flere end et smykke. Både af nyere og ældre dato, som udgør din egen personlige kollektion.

Skal din kollektion udvides med et nyt smykke i år? 

Det er din stil, din personlighed, dit smykke. Hvad skal pryde dine outfits i de 4 årstider?

Vi får løbende smykker ind og udvider vores sortiment. Det er her hvor vi virkelig kan udnytte vores leverandører, ved at have et bredt udvalg så der er noget til enhver smag. På vores shop vil du dog opleve at vi har meget fokus på et personligt smykke.

Du vil naturligvis også finde et ”almindeligt” smykke på vores hjemmeside – og faktisk et godt udvalg af dem også. Dog er fundamentet hos smykkelivet.dk at kunne tilbyde personlige smykker.

Alternativ til en gave?

Vi oplever også at den perfekte gave findes på netop vores shop. Men selvfølgelig er ”den perfekte gave” en individuel holdning. Om ikke andet, kan du finde en gave der er anderledes, meget personlig og i det store hele en stolt gave også.

Et personligt smykke som gave, kan både være øreringe, ringe, halskæder mm. Specielt ved højtider som jul, konfirmation og typiske bryllupsdatoer, oplever vi i stigende grad interesse for vores mange unikke ringe og halskæder.  Et personligt smykke i form af en yndig ring med indgravering og fødselssten, eller et af vores mange halskæder. Specielt vores sølv, guld og roseguld- barer, er klare kandidater til vores bedstsælgende. 

Ved vores halskæder, ser du bl.a. et meget minimalistisk og stilfuldt design, med et yndigt touch i form af indgravering der gør det valgte smykke personligt til det yderste.

Hvad er den perfekte gave for dig?