Smykker – de gode gaver!

Vi kender sikkert fra barnsben at de største og de hårdeste gaver er de bedste. Typisk, som vi bliver ældre, så finder vi ud af at det ikke altid er de største gaver der er de bedste. Men livet lære os dog stadig at de hårdeste gaver absolut er et tegn på at der gemmer sig noget godt!

I løbet af et år er der overraskende mange anledninger til at give gaver til nær og fjern: Bryllupper, fødselsdage, barnedåb, babyshower bronze-, sølv-, guldbryllupper (osv.), julegaver, adventsgaver, konfirmation, nonfirmation, studentergaver, valentinsdag morsdag, farsdag, svendegilde …

Og mange, mange flere!

Men det er ikke altid at vi lige husker hvornår vi skal hvad og hvad vi er inviteret til. Og er det overhovedet noget vi giver gave til? 

Uanset, så kan smykker gå til det hele og udgør nogle af de absolutte bedste gaver. Smykker er en unik form for kreativ dekoration til din dagligdagsbeklædning. 

Findes der bedre gaver end smykker?

JA! Det kan du tro der gør. De gaver der er bedre end smykker er personlige og indgraverede smykker. Her på shoppen vil du finde et stort udvalg af smykker, som både kan købes indgraverede og helt rene.

Personlige smykker er med til at fortælle en historie om hvem du er. Noget er det der gør personlige smykker personlige er ikke bare indgraveringen, men også den valgte indgravering fra dig der giver den. 

F.eks.

Hvis du giver et smykke uden indgravering, som du kan købe i adskillelige butikker, så er det med garanti en rigtig god gave at give.

Hvis du så giver et smykke i gave med indgravering som er specialfremstillet og måske endda med noget internt indgraveret på smykket, så vil gaven ikke blot blive husket, men foreviget.

Det er dét vi gerne vil hjælpe dig med

At give dén gave der har en betydning. Give en personlig og stilren gave i høj kvalitet, hvorfor du også vil opleve at langt de fleste smykker vi har på vores webshop er nogle hvor du har mulighed for at få indgravering på dem. 

Indgravering og smykket

Selve indgraveringen skader ikke smykket. Det gør hverken smykket i dårligere stand eller mere sårbar. Vi anbefaler at uanset hvilket materiale du ønsker dit smykke i, indgravering eller ej, så er velovervejede pleje altid en god idé. Indgravering på smykker skader som sagt ikke smykket, men du skal dog stadig være opmærksom på at der er mulighed for at smykket kan opsamle snavs bedre end hvis det var en helt glat overflade. 

Derfor anbefaler vi at tjekke og rense dit smykke ind i mellem (alt efter hvor meget det bliver brugt) således at snavset kommer væk. Selvom smykker er i høj kvalitet, så er der fortsat nogle kemikalier, hvis du f.eks. gør rent med smykket på, der kan skade overfladen af smykket, hvis det sætter sig i indgraveringen.

Har du fundet et personligt smykke endnu? 

Som nævnt, har vi rigtig mange smykker på webshoppen hvor du har mulighed for at få indgravering på dem. Det betyder derfor også at du har rigtig mange valgmuligheder for at gøre smykker personlige og finde den perfekte gave til de mange anledninger vi nævnte i starten af artiklen.

Har du spørgsmål til personlige smykker, gaveidéer eller andet omkring netop personlige smykker, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gave, eller de perfekte gaver i form af personlige smykker.